LAG-2020

Bed and Boats har modtaget støtte fra LAG til indkøb af vores Havkajakker, Joller og elektriske motorsystemer 
IMG_1411
fullsizeoutput_407
q5otHmNiQ3yxUohcAqLdfw
IMG_1365
8h1y186WSKC6fpDb64Z1gA
Zit+TXqgQ4e37ymoDJ55uA

Her er en kort beskrivelse af vores projekt. 

For at skabe mere vækst og interesse for Bed and Boats, og områdes øvrige virksomheder, Færgegåren, Iskutteren, Brugsen, de mange sommerhuse, gæstesejler, autocamper, cykel turisterne og selvfølgelig ikke mindst for nær turismen, og de lokale, vil vi starte med udlejning af joller og kajakker, som skal kunne lejes på timebasis eller til længere oplevelseturer i vores fantastiske natur langs kysterne.

Det er vigtigt for Bed and Boats at bevare det nære, og den personlige kontakt, derfor vil der være personlig betjening på havnen i åbningstiden. Der vi blive mulighed for at forhånds booke på vores hjemmeside eller på telefon.

Vi forventer at Bed and Boats vil bidrage til at udvikle Kalvehave havn, skabe liv og vækst til de allerede eksisterende virksomheder i lokalmiljøet.

Vi tror på at Danskerne i fremtiden vil have mere fokus på hvilke miljømæssigt fodspor vi afsætter, også når vi holder ferie, dette vil medvirke til at fremme turismen i Danmark. Flere og flere vil fravælge de meget miljøbelastende flyrejser.